Aanmelden verzendlijst 

 

Als een van de eerste op de hoogte zijn wanneer mijn beschikbaarheid aangevuld is? Meld je gemakkelijk en snel aan voor de eerst volgende verzendlijst via het onderstaande formulier.

Ingevulde gegevens worden niet met derden gedeeld en vernietigd uit het systeem op het moment dat je voor de aangemelde melding bericht hebt gehad. Tenzij anders aangegeven.  Je zit bij aanmelding nergens aan vast en afmelden gebeurt automatisch na het ontvangen van het bericht.

Meer informatie is onder het formulier verder te lezen.

 

Aanmelden voor de eerst volgende verzendlijst:

 


Meer informatie

 

Vanwege verschillende verplichtingen naast mijn fotografie kan ik regelmatig mijn beschikbaarheid maar beperkt aanvullen. Mocht het zo zijn dat je binnen deze beschikbaarheid geen datum kunt vinden, bied ik via deze pagina de mogelijkheid om je aan te melden voor de eerst volgende verzendlijst. Zodra mijn beschikbaarheid aangevuld is stuur ik per mail alle aanmeldingen een bericht met de link naar mij beschikbaarheid. Op die manier ben je als een van de eersten op de hoogte wanneer mijn beschikbaarheid is aangevuld en kun je gemakkelijk en snel een van de nieuwe data claimen. Helaas is het altijd onduidelijk wanneer ik mijn beschikbaarheid kan aanvullen, ik kan dan ook niet vermelden wanneer precies een mail ontvangt. Mocht je verder nog vragen hebben neem gerust contact met mij op.

Wanneer je je aanmeld voor de eerst volgende verzendlijst worden je gegevens enkel en alleen gebruikt voor deze melding. In het geval dat er nog geen gewenste datum tussen staat dien jij je opnieuw aan te melden voor de eerst volgende verzendlijst om opnieuw een bericht te ontvangen.