Basis pakket

€ 39,99Pakket informatie:

 


Een shoot van 120 minuten met 5 foto’s naar keuze bewerkt + watermerk, digitaal aangeleverd.

Bij het boeken van dit pakket ontvang je gratis mijn mini eBook, ter voorbereiding van de shoot

 

Alle foto's kunnen (op de zelfde dag van de shoot) eerst onbewerkt bekeken worden via een online privé galerij, vanuit hier kan er een keuze gemaakt worden en een bestelling geplaatst worden, dit alles via dezelfde link.

 

Het volgende wordt digitaal aangeleverd na je aankoop:

Alle bestelde bestanden 2 x bewerkt: zwart-wit & kleur + logo

Alle bestelde bestanden 1x onbewerkt: origineel - logo

 

Alle bestanden worden in JPEG grootte aangeleverd. 

 

Elke persoonlijke dropbox link blijft minimaal een jaar lang geldig.

 

Indien je graag de bewerkte foto's ook zou willen ontvangen zonder logo wordt hier €3,00 per foto extra voor in rekening gebracht. Neem hiervoor contact met mij op.

 

Achteraf kunnen er bij dit pakket extra foto's bij besteld worden voor €7,50 per foto.

Een ideaal pakket voor bijvoorbeeld wat (zakelijke) foto's van jezelf of een shoot met meerderen (p.p). Denk hierbij aan vriend(inn)en, familie, etc. Ik kom hiervoor graag op een zelf gekozen binnen of buiten locatie (betreft mogelijk wel reiskosten), of nodig je graag hier uit bij mij in Hengelo, Overijssel op een mooie buiten locatie (betreft geen reiskosten). De shoot kan ook bij jou thuis georganiseerd worden, hiervoor heb ik het nodige materiaal beschikbaar. Zo tover ik elk huis makkelijk en snel om in een waardige foto studio. 

Voor meer informatie over dit pakket en alle shoot mogelijkheden mag je me altijd een berichtje doen.

 

Belangrijk: Na je bestelling ontvang je direct een factuur van je bestelling per mail.  In deze mail staat een rekeningnummer vermeld waarnaar je het juiste bedrag over kunt schrijven. Na het afronden van deze betaling zullen de foto's of de cadeaubon binnen 48 uur volgen op het mailadres die bij de boeking is aangegeven. Mogelijk belanden mailtjes soms in de spam/ongewenste mailbox. Voor vragen of opmerkingen kan er contact opgenomen worden. Foto’s worden maar maximaal 5 dagen na de shoot bewaart. Hierna is het dus niet meer mogelijk (meer) foto’s te bestellen. Tenzij er vroegtijdig wordt aangegeven dat er meer bedenktijd nodig zal zijn.