Party pakket

vanaf € 99,99


Om mij te boeken voor een feest of evenement dien je contact met mij op te nemen.


Pakket informatie:

 


Er worden tijdens het feest of evenement een onbeperkt aantal aan foto's gemaakt, zo lang als gewenst is. De gemaakte foto's worden niet bewerkt en zonder watermerk digitaal aangeleverd. Hierbij worden individuele en gezamenlijke foto's van gasten afgewisseld met wat sfeer foto's.

Dit pakket is enkel te boeken voor feesten, evenementen en bedrijf gerelateerde shoots.

Neem vooraf contact met mij op voor mijn beschikbaarheid, beschikbare avonden worden namelijk niet altijd juist weergeven via in mijn agenda. 

_____________________________________

Prijzenlijst:

0-2 uur: € 99,99,-

3-4 uur: € 119,99

5-6 uur: € 150,-

______________________________________

 

Let op: De gemaakte foto's op feestjes zullen helaas altijd van mindere kwaliteit zijn dan de reguliere shoots, waarbij er met daglicht gewerkt wordt. De kwaliteit van de foto's neemt af bij slecht licht. Mijn camera beschikt wel over een flits, indien nodig. 

 

Voor feesten en evenementen ben ik ook na 21:00 beschikbaar.

 

Elke persoonlijke dropbox link blijft minimaal een jaar lang geldig.

 

Alle bestanden worden in JPEG grootte aangeleverd.

 


In samenwerking met Beatsz Verhuur kan ik een 20% kortingscode aanbieden voor hun diensten, wanneer je bij mij een feest of evenementen shoot boekt. Kijk voor de mogelijkheden op: www.beatszverhuur.nl 


Ideaal voor bijvoorbeeld feestjes of speciale evenementen. Gemiddeld worden er bij deze shoot tussen de 300 tot 500 foto's gemaakt en opgestuurd per 2 uur. Na het afronden van de betaling ontvang je zo snel als mogelijk je persoonlijke dropbox link met daarin alle gemaakte foto's. Ook de mindere foto's (van bijvoorbeeld slechte kwaliteit) worden meegestuurd.

 

Belangrijk: Na je bestelling ontvang je direct een factuur van je bestelling per mail.  In deze mail staat een rekeningnummer vermeld waarnaar je het juiste bedrag over kunt boeken. Na het afronden van deze betaling zullen de foto's binnen 48 uur volgen op het aangegeven mailadres. Mogelijk belanden mailtjes soms in de ongewenste/spam mailbox. Voor vragen of opmerkingen kan er contact opgenomen worden. Foto’s worden maar maximaal 5 dagen na de shoot bewaart. Hierna is het dus niet meer mogelijk de foto’s te bestellen. Tenzij er vroegtijdig wordt aangegeven dat er meer bedenktijd nodig zal zijn.