Tijdelijke actie

€ 19,99

*tijdelijke actie t/m 8 mei*Dit pakket is te boeken t/m 8 mei en is enkel en alleen bedoelt voor een moeder/verzorgster (+ kind(eren) shoot. Maar ook te boeken voor een zwangerschap shoot of een new-born shoot.

Ken jij of heb jij een moeder/verzorgster die wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Boek (samen + kind(eren) een super toffe shoot voor een leuke prijs, ter ere van moederdag 8 mei 2022. Dit pakket bevat een shoot van 120 minuten met 10 foto’s naar keuze bewerkt + watermerk, digitaal aangeleverd.

Bij het boeken van dit pakket ontvang je gratis mijn mini eBook, ter voorbereiding van de shoot

 

Ook super leuk om cadeau te geven op moederdag zelf!

Dit pakket is voor alle beschikbare data binnen 2022 te boeken.

 

Alle foto's kunnen (op de zelfde dag van de shoot) eerst onbewerkt bekeken worden via een online privé galerij, vanuit hier kan er een keuze gemaakt worden en een bestelling geplaatst worden, dit alles via dezelfde link.

 

Het volgende wordt digitaal aangeleverd na je aankoop:

Alle bestelde bestanden 2 x bewerkt: zwart-wit & kleur + logo

Alle bestelde bestanden 1x onbewerkt: origineel - logo

 

Alle bestanden worden in JPEG grootte aangeleverd. Het is mogelijk vooraf aan de shoot af te spreken bestanden in RAW grootte te ontvangen, achteraf is dit niet meer toegestaan. 

Voor RAW bestanden betaal je € 3,00 per foto boven op het huidige bedrag wanneer je ze i.p.v. JPEG bestanden wilt ontvangen en € 10,00 per foto wanneer je ze als extra bestanden erbij wilt ontvangen. M.u.v. het flexibel pakket en het party pakket.

 

Elke persoonlijke dropbox link blijft minimaal een jaar lang geldig.

 

Indien je graag de bewerkte foto's ook zou willen ontvangen zonder logo wordt hier €3,00 per foto extra voor in rekening gebracht. Neem hiervoor contact met mij op.

 

Achteraf kunnen er bij dit pakket extra foto's bij besteld worden voor €5,- per foto.

Een ideaal voordeel pakket voor twee personen, maar kan ook alleen of p.p. gebruikt worden. Leuk voor een gezamenlijke shoot of wat individuele (zakelijke) foto's van jezelf. Ik kom hiervoor graag op een zelf gekozen binnen of buiten locatie (betreft mogelijk wel reiskosten), of nodig je graag hier uit bij mij in Hengelo, Overijssel op een mooie buiten locatie (betreft geen reiskosten). De shoot kan ook bij jou thuis georganiseerd worden, hiervoor heb ik het nodige materiaal beschikbaar. Zo tover ik elk huis makkelijk en snel om in een waardige foto studio. 

Voor meer informatie over dit pakket en alle shoot mogelijkheden mag je me altijd een berichtje doen.

 

Belangrijk: Na je bestelling ontvang je direct een factuur van je bestelling per mail.  In deze mail staat een rekeningnummer vermeld waarnaar je het juiste bedrag over kunt schrijven. Na het afronden van deze betaling zullen de foto's of de cadeaubon binnen 48 uur volgen op het mailadres die bij de boeking is aangegeven. Mogelijk belanden mailtjes soms in de spam/ongewenste mailbox. Voor vragen of opmerkingen kan er contact opgenomen worden. Foto’s worden maar maximaal 5 dagen na de shoot bewaart. Hierna is het dus niet meer mogelijk (meer) foto’s te bestellen. Tenzij er vroegtijdig wordt aangegeven dat er meer bedenktijd nodig zal zijn.